08 září, 2024

.Vyhráli jste dárek

dárekTo vám jednoho dne zatelefonuje nějaký dobrák (773 089 784), že jste byli vylosovaní a dostanete od jejich společnosti dárek v hodnotě 1000,-Kč. Podmínkou je, že si dárek musíte vyzvednout osobně. Zatím jsem vždy takovéto nabídky odmítala, protože proč by mi někdo v dnešní tržní společnosti měl dával 1000,-Kč. Jenže červíček hlodá.

Asi před deseti lety se stejným způsobem nanominovala manželovi do bytu nějaká paní s tím, že mu dá 2000,-Kč, když ji vyplní dotazník. I když jsem i tenkrát protestovala, on trval na svém a světe div se, ona mu je skutečně dala s tím, že jde o dotazník pro banku RB.

Nicméně mi to nedalo a zeptala jsem kde, kde na mě vzali kontakt. I odpověď byla taková, že by bylo záhodno nikam nechodit. Když mi paní odmítala prozradit o jakou společnost se jedná, vzbudila i můj profesionální zájem. Souhlasila jsem tedy, že mi může poslat na onu akci pozvánku.

Na pozvánce byla uvedena společnost BINAMED

Přišel den D. Abych na to nezapomněla, ještě mi zavolal další dobrák (773 772 697), aby mi akci připomenul. Skvělá organizace.
Na místo konání jsem přijela o půl hodiny dříve a už podle houfu starých lidí jsem pochopila, že půjde o nějakou kulišárnu – akce šmejdi.
Lidé se šourali o hůlkách i berlích a podle toho kolik jich bylo, muselo být vyhrávajících opravdu velmi hodně!
Když už jsem tak asi 20 minut seděla v autě a pozorovala ty výherce, rozhodla jsem se vypravit ke vchodu, kde stáli dva poměrně zdatní muži – typy vyhazovačů.

Podala jsem pozvánku jednomu z nich se slovy: „Vy tady hlídáte, aby nikdo nemohl ven?“
Ne to ne, kolega mi jen pomáhá.“
„Aha, takže když budu chtít odejít, tak budu moci?“
„Určitě.“

Pak ale zaváhal, cítil problém. Zablekotal něco o tom, že když mám na pozvánce číslo 11, tak že mě do sálu ani nepustí,  že mi přijde do 14 ti dnů domů poukaz na 1000,-Kč a že si mohu koupit něco v jejich E-shopu. Jinými slovy:
„Do sálu si narušitele nepustíme to vám raději slíbíme modré z nebe!“

A co myslíte? Pochopitelně mi žádných 1000,-Kč nedali!

Doufám, že je to další varování před šmejdy a že na podobné akce své rodiče ani pouštět nebudete. DEJTE RODIČŮM ZARACHA.

Související příspěvky

Zanechte Odpověď